Alles is energie en alles is trilling. Met klank kunnen je diepste snaren geraakt en geheeld worden. Tijdens een klankbeleving wordt gespeeld op verschillende instrumenten waarvan de klanken resoneren met jouw eigen trilling. Instrumenten zoals koperen en kristallen klankschalen, sjamanen trommel, RAV vast drum, gongs, koshi’s, sansula en rainsticks. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van de stem en intuïtieve healing. Deze belevingen geef ik samen mijn partner Emile wijnen.

Wil je heerlijk ontspannen en tegelijkertijd je lichaam vitaliseren? Laat je meenemen op reis middels trillingen van instrumenten. Waan je even in het oerwoud of lekker aan zee. En geniet van klankschalen op je lichaam en intuïtieve healing. Je hoeft hiervoor niets te doen of kunnen, je mag het gewoonweg laten gebeuren.

De klankbeleving duurt anderhalf uur, waarin we het laatste kwartier reserveren we voor een kopje thee met lekkers, zodat je aan kan komen in het hier en nu.

Individuele klankbeleving

Zou je zo’n helende beleving exclusief voor jezelf willen ontvangen? Ook dat is mogelijk! In deze beleving kunnen wij ons helemaal toespitsen op jouw persoonlijke wensen. De kosten hiervan zijn: €125,-. De duur van deze beleving is 1,5 uur. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Klankbeleving locaties

Vanwege de huidige maatregelen is de klankbeleving in Oss verplaatst naar van mei 2021 naar het najaar in 2021. Omdat we ook dan in het buitenland verwachten te zijn, zal Dagmar de beleving gaan verzorgen. We hebben alle vertrouwen in een super mooie beleving van haar! Wij zullen mogelijk in 2022 enkele klankbelevingen gaan verzorgen.

LaToja Valkenswaard

Datum: Volgt mogelijk in 2023

Locatie: Meerstraat 8, Valkenswaard

yogamatjes en kussentjes zijn aanwezig, neem je zelf extra dekens voor meer comfort?

Duur: zondagochtend van 11:00 tot 12:30 uur

Deelname: maximaal 20 deelnemers

Bijdrage: € 25,-