Wat is financiële vrijheid?

Financiële vrijheid is het ultieme doel voor velen: de vrijheid om te leven zoals je wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over geld. Het gaat niet alleen om niet meer hoeven werken, maar om de keuze te hebben om te werken aan wat je echt belangrijk vindt, vanuit passie en onafhankelijkheid.

De sleutel tot financiële vrijheid? Meerdere bronnen van inkomen creëren. Het is wijsheid om niet al je hoop op één mogelijkheid te vestigen. Jouw persoonlijke situatie – of je nu al vermogen hebt opgebouwd of nog aan het begin staat van het opbouwen van je vermogen, of je nu je pensioen zelf wilt beheren of een erfenis wilt nalaten – is uniek, en dat vereist een persoonlijke aanpak.

Ik duik dagelijks in de wereld van investeringen en deel graag mijn inzichten om samen te verkennen welke mogelijkheden het beste bij jou passen. Het is jouw pad, maar je hoeft het niet alleen te bewandelen. Samen kunnen we ontdekken hoe je zelfstandig kunt investeren, met de kennis en ondersteuning om vertrouwde beslissingen te nemen.

Floris van Berkel financieel vrij

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik bied een compleet pakket aan, waarin je leert hoe je financieel vrij kunt worden, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en situatie.

 

Doelen stellen: Wat betekent financiële vrijheid voor jou? Is dat een maandelijks inkomen van €3.000 of misschien €15.000? We gaan samen jouw doelen verkennen en vaststellen.

Risicoprofiel bepalen: Comfort met risico is essentieel. We vinden uit welk niveau van risico passend is voor jou, zodat je investeringen je nachtrust niet verstoren.

Strategie ontwikkelen: Met jouw doelen en risicoprofiel als leidraad, verkennen we welke investeringsopties het beste aansluiten bij jouw wensen.

Praktisch aan de slag: Jij behoudt de controle over je financiën. Ik begeleid je in het zelf uitvoeren van investeringen, zodat je onafhankelijk kunt opereren.

Hiervoor hebben we 3 video calls samen. En je ontvangt persoonlijk en vrijblijvend advies over de breedte van investeringsopties, van aandelen tot crypto, en van vastgoed tot edelmetalen, met de nodige disclaimer dat je zelf de verantwoordelijkheid draagt.

 

Hoe blijf ik op de hoogte na het pakket?

Een solide basis is het begin; regelmatige monitoring en aanpassing zijn essentieel om op koers te blijven. Je kan abonneren op een betaalde nieuwsbrief voor € 50,- per maand waarin ik deel welke aan- en verkopen wij doen. Zo kan je bepalen welke aanpassingen je kunt maken gebaseerd op jouw financiële situatie en marktontwikkelingen.

Daarnaast kan ik voor je bijhouden wat de wijzigingen zijn in je portefeuille zodat je een compleet beeld behoud. Ook kan ik persoonlijk mee blijven denken over jouw situatie. Hiervoor houd ik dan de tijd bij die ik besteed en rekenen we af tegen mijn uurtarief van € 75,- per uur.

Begin vandaag nog met jouw reis naar financiële vrijheid

Duur: 45 min

Tarief: Gratis

Boek een volledig vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek om samen te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Floris van Berkel bitcoin