Praktisch aan de slag met Bitcoin

Een essentieel aspect van financiële vrijheid is Bitcoin. Hiermee behoud je niet alleen je koopkracht, maar het biedt vooral een manier om buiten het traditionele geldsysteem om controle te houden over je financiën.

Samen met Emile werk ik aan een boek dat dieper ingaat op dit onderwerp. We willen je laten zien hoe wij als digitale nomaden kunnen leven van opbrengsten uit geld. Hoewel dit niet de oorspronkelijke bedoeling van geld is, dragen we op onze eigen manier bij aan de samenleving, zoals met deze cursus.

De cursus is zeer praktisch opgezet, zodat je leert hoe je Bitcoin kunt kopen, veilig kunt beheren en ermee kunt betalen. Ook laten we zien hoe je er geld mee kunt verdienen. Kun je je voorstellen dat je zelfs geld kunt verdienen bij elke transactie die je doet?

Bitcoin cursus

Wil je meer dan alleen Bitcoin?

Bitcoin vormt de basis, maar om financieel vrij te worden, heb je meerdere inkomstenbronnen nodig. Iedereen is uniek en heeft een eigen risicoprofiel. Sommigen hebben al vermogen, terwijl anderen het juist willen opbouwen, bijvoorbeeld voor hun eigen pensioen of voor hun kinderen.

Als je bijvoorbeeld al werkt en wilt dat je geld ook voor jou gaat werken, zijn er verschillende manieren om hiervan te profiteren, met rendementen tot wel 12% per maand. Maar hoge rendementen gaan niet zonder risico’s.

Ik verdiep me dagelijks in diverse investeringsmogelijkheden en je kunt een gesprek met me plannen, zodat ik kan meedenken over welke investeringen voor jou interessant zouden kunnen zijn. Het is echter belangrijk te beseffen dat hoewel ik graag met je meedenk, jij degene bent die de regie heeft. Je kunt me geen zak geld geven met de vraag of ik dat voor je wil beheren. Wat ik wel kan doen, is je laten zien hoe je dit zelf kunt doen. Zelf, maar niet alleen.

Geïnteresseerd in een gesprek?

Duur: 45 min

Tarief: Gratis kennismaking, daarna € 75,- per gesprek

Het gesprek is via zoom.

Via de onderstaande button kan je direct een afspraak inplannen

Floris van Berkel bitcoin