Over mezelf

Wat heb ik gedaan en wat ga ik doen?

Mijn werkleven in een notendop

Na mijn studie bedrijfseconomie in 2001 heb ik jarenlang voor grote pensioenfondsen gewerkt. Totdat ik voelde dat een ander pad voor mij bedoeld is. Ik ben me gaan richten op persoonlijke groei en bewustzijnsverruiming. Van 2010 tm 2020 heb ik deze kennis gedeeld door het geven van Tai chi & Qi gong lessen. Aangevuld door klankbelevingen en Happy Flow sessies samen met mijn partner Emile Wijnen.

In die periode is het leven van licht op mijn pad gekomen.

Wil je meer weten over mijn proces en het leven van licht? Bekijk dan deze pagina.

Floris van Berkel financieel vrij

Wat doe ik nu?

Inmiddels leef ik met mijn partner als digital nomad. Het leven van licht is daarbij praktisch uit de dagelijkse praktijk verdwenen. In de 2 jaar puur leven van prana heb ik ontdekt dat het kan en wat het doet en nu voel ik dat ik meer wil balanceren en 12 uur op een dag niets wil eten, maar die andere 12 uur geniet van eten.

De focus qua bezigheden is ook veranderd van het geven van workshops naar het inzetten van mijn talent voor cijfers om financieel vrij te zijn en blijven.
En het blijft mijn passie anderen te inspireren ook hun passie te volgen. Vandaaruit is de Bitcoincursus ontstaan om je financieel onafhankelijk te maken van het systeem en een eerste stap te zetten naar financiële vrijheid, zodat je jouw droom kan leven. Net zoals ik mijn droom leef.

Maandelijks schrijf ik een nieuwsbrief met daarin mijn alternatieve kijk op de huidige financiële werkelijkheid en verschillende projecten om financieel vrij te zijn. Je kan via deze link abonneren.

Om een eerste stap te zetten financieel vrij te worden, is de Bitcoin cursus ontwikkeld:

Bitcoin cursus