Ontwikkel je innerlijke kracht

Iedereen heeft een immens grote innerlijke kracht. Alleen bij maar weinig mensen is deze ontwikkeld. Zou jij ook graag op je eigen krachten willen vertrouwen en daardoor helemaal zijn wie je werkelijk bent?

Mensen kunnen veel meer dan we van onszelf weten. Maar om bij deze innerlijke kracht te komen moet er wel wat gebeuren. Ga mee op reis naar het magische Bali en ontdek het voor jezelf.

“Maak contact met je immense innerlijke kracht, je vitale levensenergie, bron van vitaliteit”

Tijdens de InnerPower training leer je in 7 dagen je eigen kracht te ontwikkelen. Samen met de guru Mr Nyoman ga je op een persoonlijke ontdekkingstocht. Je verblijft in de prachtige Villa Kubu Dotan. De villa bestaat uit 8 luxe kamers, heeft een zwembad en het strand is vlakbij. Ook de guru Mr. Nyoman verblijft in de Villa Kubu Dotan en zal dan ook in de avonden beschikbaar zijn voor meer informeel contact.

Wat ga je doen?

De training start met een initiatie waarbij je chakra’s worden geopend. Hierdoor wordt innerlijke kracht wakker en kun je bijvoorbeeld glas eten zonder enig ongemak.

Daarna zal die innerlijke kracht versterkt worden middels verschillende meditatietechnieken en andere oefeningen. Je gaat je verbinden met de kracht van de elementen en zo leren deze te gebruiken. Tijdens de trainingen maak je kennis met een combinatie van Hindoeïstische en islamitische rituelen, in de vorm van meditatie, beweging en realisatie. Je bent hierin vrij invulling te geven vanuit je eigen overtuiging. Er wordt geen waarde gehecht aan religie, het gaat om de kosmische energie die ze middels tradities vormgeven. De trainingen duren ongeveer 3 uur en tussen de trainingen heb je vrije tijd en kan je genieten van de lunch. Je kan in deze blog lezen hoe ik de training heb ervaren.

En je zal kennismaken met verschillende healing technieken en therapieën. Onderdeel hierbij is een detox ritueel op een van de excursiedagen.

Globaal programma

  • Dag 1: aankomst in de avond (afhankelijk van de vlucht)
  • Dag 2: overdag bijkomen van de reis, bijvoorbeeld aan het zwembad of strand met in de avond de initiatie voor het openen van je chakra’s
  • Dag 3: Interne ochtendtraining + einde middagtraining
  • Dag 4: Excursie dag (bezoek aan energetische krachtplekken zoals heilige bronnen)
  • Dag 5: Interne ochtendtraining + einde middagtraining
  • Dag 6: Excursie dag (o.a. met ontgiftingsritueel)
  • Dag 7: Interne ochtendtraining + einde middagtraining met avond afsluiting
  • Dag 8: Vertrek met transport naar luchthaven of andere bestemming*
    *Langer verblijf is mogelijk.

Datum: wanneer jij wilt!

Locatie: Sanur, Bali

Duur: 8 dagen

Bijdrage: € 1.750,- of € 1.250,- all inn exclusief vlucht

Bijdrage

De kosten voor deze training bedragen € 1.750. Dit is inclusief alle maaltijden, transfers, excursies en overnachtingen in Villa Kubu Dotan.

Het enige wat je nog hoeft te boeken is de vlucht. Ik help je graag bij het vinden van een prettige vlucht. Reken op ongeveer € 750 voor een retourticket, zodat de totale kosten op ongeveer € 2.500 neer zullen komen.

Je kunt deze training individueel volgen. Mocht je met iemand samen komen en de kamer delen, dan betaal je geen € 3.500 voor de training maar € 3.150.

Ter plekke kun je als extra optie deelnemen aan een healing seminar voor 500k IDR, omgerekend is dit ongeveer € 35,-.

Alternatieve variant voor kleiner budget

Je kunt er ook voor kiezen om 8 dagen te verblijven op basis van logies en ontbijt met de initiatie op dag 2 en de meditatie training op de overige dagen. Hiermee mis je dus de excursies, maaltijden en healing/therapie. Deze variant kan je boeken voor een gereduceerde prijs van € 1.250 en voor 2 personen op dezelfde kamer, geen € 2.500 maar € 2.150.

Groepstraining

De training is het hele jaar door te boeken. Maar bij voldoende aanmeldingen wil ik in 2018 graag met een groep gaan. Heb je hier interesse in, stuur even een email of geef een belletje. De groep waarmee we gaan zal nooit groter zijn dan de bezetting van alle 12 luxekamers in de Villa.

Let op: de alternatieve variant voor een kleiner budget is niet te boeken bij de groepstraining!

Reacties van andere deelnemers

“Wij hebben als gezin de Innerpower training op Bali in augustus 2017 gedaan. s’ Avonds een energetische reiniging, volgende ochtend met met Inner Power oefeningen om jezelf te vullen met positieve energie.

Wij leerden hoe negatieve energie te verwijderen en te vullen met krachtige positieve energie. We trainden in de natuur en we gebruiken krachten uit de natuur en universum. Na een aantal trainingen voelden we echt wat het met ons deed! De begeleiding voelt alles heel goed aan, ondanks hun gebrekkige Engels.

De accommodatie is vlak naast de compound van de familie, deze is nieuw met zwembad en is op basis van westerse maatstaven.

Eenmaal thuis doen we iedere ochtend onze oefeningen en staan de neuzen allemaal dezelfde richting van positief denken, spreken en doen!”

Truus

Datum: wanneer jij wilt!

Locatie: Sanur, Bali

Duur: 8 dagen

Bijdrage: € 1.750,- of € 1.250,- all inn exclusief vlucht

Veelgestelde vragen

Voor de vakantie

Op welke data vindt de training plaats?

De training is elk tijdstip dat jou uitkomt te boeken. Dit kun je dus helemaal zelf bepalen. Lijkt het je leuk om met een groep te gaan? Mail of bel me even.

Hoeveel personen gaan mee met de groepstraining?

De groep waarmee we gaan zal nooit groter zijn dan de bezetting van alle 8 luxekamers in de Villa.

Wie is de contactpersoon?

Ik wil je graag helpen met al je vragen. Je kunt mij bereiken op 06-48474109 of via info@florisvanberkel.nl Tijdens je verblijf in de villa kun je terecht bij het personeel in de villa die goed Engels spreken.

Floris, ga jij altijd mee met de groepsreis?

Wanneer de groep uit 8 of meer personen bestaat, zal ik meegaan. Dan zal ik de reis begeleiden. En mocht ik niet van de partij zijn, dan word je ter plekke begeleid door de guru en zijn leerlingen.

Dien ik een visum aan te vragen voor Bali?

Nee een visum is niet nodig. In het vliegtuig dien je wel een douaneformulier aan te nemen en deze in te vullen.

Moet ik een verzekering afsluiten?

Een verzekering wel of niet afsluiten is geheel je eigen keuze. Lees hier ook meer over in de algemene voorwaarden >>

Wat moet ik meenemen?

Naast zwemkleding en ‘andere warme landen’ kleding, is het voor de training fijn een donkere, lange makkelijk zittende broek aan te hebben. Je krijgt een t-shirt voor de trainingen. Een sarong is bij de bezoeken aan tempels verplicht, deze kun je daar echter op elke straathoek kopen. En waterschoenen of schoeisel waarmee je makkelijk over strand en door bos kan lopen.

Kan ik eerder komen of langer blijven?

Je kunt uiteraard eerder komen of langer blijven. Geef dit aan in het aanmeldformulier zodat de kamer voor je gereserveerd wordt voor de hele periode dat je blijft. Uiteraard moet je de extra dagen dat je in de villa verblijft wel zelf betalen.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Bij de boeking betaal je 50% van de prijs. De resterende 50% betaal je uiterlijk 14 dagen voor vertrek.

Welke voorwaarden zijn van toepassing?

Kan ik de training annuleren?

Je kunt de training annuleren. Doe je dit tot 14 dagen voor aanvang van de training dan wordt 10% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering na 14 dagen voor de start van de training wordt de gehele 50% niet teruggestort.

Krijg ik mijn geld terug als ik annuleer?

Wanneer je tot 14 dagen voor de start van de training annuleert wordt 10% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering na 14 dagen voor de start van de training wordt de gehele 50% niet teruggestort.

Tijdens de vakantie

Wordt er Engels gesproken tijdens de training?

De voertaal van de guru en zijn leerlingen is Engels. Houd er wel rekening mee dat dit wat gebrekkig Engels is. In de villa is wel iemand aanwezig die goed Engels kan.

Heb ik ook nog vrije tijd?

Jazeker! Tussen de trainingen in heb je veel tijd, gemiddeld tussen 11.00 en 16.00 uur bijvoorbeeld. En na de avondtraining ben je vanaf ongeveer 19.00 uur vrij. Bovendien is niets verplicht, dus als je een keer een training over wilt slaan, kan dat.

Moet ik met alle activiteiten meedoen?

Geen van de activiteiten zijn verplicht, je bent vrij om te doen wat je wilt.

Moet ik ervaring hebben met mediteren en de bewegingstechnieken?

Nee, de training is voor iedereen toegankelijk. Als je hier ervaring mee hebt, kan het wel voor een versnelde verdieping zorgen. Eenieder werkt op zijn eigen tempo.

Mijn conditie is niet heel goed, is dat een probleem?

Nee, conditioneel wordt niet veel van je verlangt.

Moet ik echt glas gaan eten?

Nee hoor, je kan na de initiatie zonder problemen glas eten, maar het hoeft natuurlijk niet.

Kan ik bepaalde dieetvoorkeuren doorgeven?

Ja, het is fijn deze wensen bij aanmelding door te geven, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.