Happy Flow Sessies

Geïnspireerd op de kracht van de 6 elementen (hout – vuur – aarde – metaal – water – ether) gaan we een reis maken waardoor jouw lichaamsbewustzijn wordt vergroot en je authentieker verbinding maakt met anderen.

We behandelen een stukje theorie van de elementen, beleven Qi gong, doen verbindingsoefeningen, gaan dansen, de zes helende klanken laten horen en mediteren met klankschalen. Een samenspel tussen yang en yin, van bewegen tot stilstaan, van uitbundig tot ingetogen, waarbij we uiteindelijk komen tot een fijn samenzijn.

Deze sessies zijn in samenwerking met mijn partner Emile Wijnen.

Je kan meedoen op een festival waar we zijn of online. Zodra deze ingepland zijn lees je het hier, maar als je zeker wilt zijn dat je op de hoogte bent, kan je het beste inschrijven op de nieuwsbrief of een berichtje sturen.

En als je zelf voor een familie uitje bijvoorbeeld een Happy flow sessie wilt beleven kan dat natuurlijk! Het is vooral leuk als verbinding, al kan je individueel veel opsteken en plezier beleven.

Zo ga je op verkenning waar je uitdagingen liggen en onderzoek je waar energie lekt. Ontdekken waar je blij van wordt en waar je passie ligt. Kom je ook mee in de flow?

Floris van Berkel en Emile Wijnen Happy Flow

Waarom meedoen?

Voor meer rust, ontspanning en verbinding. Je komt sterker in je kracht te staan, leert grenzen stellen en genieten in contact met anderen.

Wat gaan we doen?

Een combinatie van elementenleer, Qi gong (Chinese ontspanningsoefeningen), verbindingsoefeningen, beweging & dans, meditatie en klankschalen.

Wat vinden andere deelnemers?

“Jullie hebben een brede achtergrond, zetten de energie goed neer. De Happy flow zet inderdaad alles in beweging: lichaam, energie, mind.”

“Ontspannen en vol aanstekelijk enthousiasme, het is goed voelbaar dat jullie er zoveel plezier in hebben. Er straalt speelsheid van jullie af en dat vloeit mooi samen met de oefeningen die jullie afwisselend geven. Daarnaast zijn de verschillende oefeningen ook professioneel, jullie hebben kennis en ervaring wat ook voor veiligheid en harmonie in de groep zorgt.”

“Jullie doen het erg mooi warm en liefdevol overbrengen. Vooral veel enthousiasme.”

“Het was boven verwachting gister avond. Kon me sws niet voorstellen wat er komen zou. Maar wat voelde dit goed. En wat een speciale ervaringen weer op gedaan. Prettig, ontspannen, en verbonden met mensen die je nooit eerder had ontmoet. Hoe mooi is dat!”

“Jullie manier van begeleiden is bijzonder, lief, met aandacht en met oog voor iedereen.”

Komt er een vervolg?

Na 2 succesvolle reeksen staat nog geen nieuwe reeks gepland. Dit vanwege onze reisplannen voor 2021.

Tai chi festival Happy flow sessie