Tai Chi workshop

Een kennismaking met de Oosterse bewegingsvorm, middels een Tai Chi workshop. Geïnspireerd op een oeroude ‘boerenfilosofie’ en toepasbaar in onze huidige realiteit. Door middel van rustige, vloeiende bewegingen ga je ontdekken wat werkelijke ontspanning is. Soms houden we onbewust spanning vast, bijvoorbeeld opgetrokken schouders achter de pc. Door het onbewuste, bewust te maken, kun je de houding gaan veranderen. Hierdoor werk je uiteindelijk preventief tegen klachten als RSI.

Tai chi workshop gemeente Den Bosch

Meer redenen voor een Tai Chi workshop?

Tai Chi brengt ook balans in het lichaam, je concentratievermogen wordt vergroot en je bent aanwezig in het nu. Een moment om alles wat ballast is los te laten en je te richten op wat werkelijk van belang is voor jou en jouw bedrijf. Bijzaken scheiden van hoofdzaken en met enthousiasme oppakken wat gedaan dient te worden.

De 1,5 uur durende workshop geeft ontspanning en inzicht en bovendien vinden velen het leuk om te doen. Daarom is de workshop ook heel geschikt voor een bedrijfsuitje, of als tussendoortje tijdens een vergadering.

Geïnteresseerd? Boek de workshop Tai Chi.

Duur: 1,5 uur

Tarief: € 275,- excl. BTW en reiskosten.

Ideaal als inspiratiemoment tijdens een heisessie, teamuitje of tijdens een vergaderdag.

Heb je interesse en wil je meer informatie of direct een reservering maken? Via de onderstaande button kun je contact met mij opnemen.

Tai Chi workshop | Bedrijven | Den Bosch | Floris van Berkel, Ontspannen Zijn