Klankbeleving

Even een moment voor totale rust. Helemaal ontspannen, terwijl je niets hoeft. Je mee laten voeren op de klanken van kristallen klankschalen, trommels, gongs, drums en nog veel meer. Liggend op een matje of zittend op een stoel.

Een klankbeleving kan geestverruimend werken wanneer binnen je bedrijf een creatief proces gaande is. Bij grote veranderingen of om het hoofd leeg maken, zodat ruimte komt voor nieuwe ideeën en andere invalshoeken. Het heeft ook een genezend effect op het lichaam. Alles is energie en alles is trilling. Doordat je lichaam mee resoneert op de trillingen kunnen pijntjes lostrillen en verdwijnen.

Klankconcert soundhealing

De beleving duurt ongeveer 1 uur en een kwartier met als afsluiting een kopje thee om na te genieten. Wij nemen de instrumenten mee naar jullie locatie. Deze klankbeleving is niet geschikt voor mensen met een pacemaker.

Klankbeleving bij jouw bedrijf of op locatie

Neem gerust contact op zodat we samen kunnen kijken hoe een klankbeleving passend is voor hetgeen je voor je collega’s wilt organiseren.

2 spelers

Duur: 1,5 uur

Tarief: € 375,- excl. BTW en reiskosten.

Heb je interesse en wil je meer informatie of direct een reservering maken? Via de onderstaande button kun je contact met ons opnemen.

Klankbeleving met Emile Wijnen bij Area